...

Det är massa på gång nu, så kommer inte börja blogga än på ett tag. Men förhoppningsvis efter i början av februari så börjar jag igen!


Caisa lisa

Hej!
Det var väldigt länge sen jag skrev nu. Jag har varit i Afrika och Caisa har haft ledigt. :)
Men det är bra med Caisa och så, vi ska byta stall 1 februari. Till ett stall där min tränare har sin häst - Caisa Cavat ( Caisa Lisas mamma ) Så undra om dem känner igen varandra ;)

Det var en anonym som hade kommenterat om att hon såg tunn ut och jag är medveten om det. Och det är ABSOLUT inget jag vill att hon ska vara. Hon har nästan fri tillgång tilll hö i boxen, 2 kg lunch och får ca 4 kg krafft och 1 kg kornkross per dag sen har hon även fri tillgång till hackad lucern. Vi har kollat mask och sånt, och hon är inte trött eller något. Utan Agneta och jag har diskuterat mycket fram och tillbaka och hon är en sånn häst som är vaken och rör sig mycket i hagen och förbränner fett hela tiden.

Men jag hoppas att hon ska lägga på sig nu när vi byter stall för det blir en lugnare miljö med mer regelbundna insläpp eftersom det inte är ett kollektiv stall. Men jag är fullt medveten om hennes hull, men som sagt, jag vill verkligen inte att hon ska vara så tunn som hon är...

Nu uppskattar man verkligen dem dära små ponnysarna som åt typ 6 kg hö per dag och ändå såg ut som tunnor. För det är pinsamt att ha en häst som är för smal. Ta reda på fakta innan man dömmer folk för man vet inte alltid vad orsaken är till när hästen inte ser ut som den "bör" göra.
Men Caisa magrade endel när hon hade tandproblem och hon har inte lagt på sig allt som hon ska lägga på sig men hon är påväg.

Men om du har tips om hur man får hästen att lägga på sig, så tar jag gärna emot förslag!

älskar min lilla plutt ♥






RSS 2.0