har inte kunnat blogga

har något nytt på gång :)

hoppträning

idag är det dags för hoppträning. ÄNTLIGEN! känns som om det tar 100 år mellan varje träning. Men idag ska vi nog filma så det blir lite film i veckan hoppas jag :)!

Men igår så red jag på en äng och min kompis fottade lite. Men tyvärr var det så himmla mörk så bildena blev inte jättebra men helt okey. Kan sätta ut dem senare :)

Just nu sitter jag i skolan och tråkar ihjäl... Min kompis vid miss M sitter och äger alla i matte och skryter HAHA Nä men jag slutar halv 5 idag så ska kasta mig hem och sedan äta och rejsa till stallet sen för att göra henne iordning.

Föresten så har hästarna börjat gå inne nu! Äntligen, det fanns så himmla lite bete så Caisa blev smal... Vi stödfodrade och höll på så skönt att passen börjar nu. Men sen tycker jag att Caisa äter sitt hö lite dåligt? Skulle vilja att hon gick upp mer i vikt. Men jag har läst att om hästar har ont i munnen så kan mycket energi gå åt att äta och då får hästen inte i sig det den behöver för det gör ont när dem tuggar. Så jag HOPPAS att när Caisa har  tagit bort tändern att det blir bättre då ! :)

Det blev lite av allt möjligt i detta inlägg HAHA

rejs O:)

Idag så red jag och en kompis och red fram ute sen galopptränade vi lite på en stoor äng. Och tror ni inte att min kompis lilla ponny är lika snabb som Caisa? PINSAMT !!! hahha :p

ska äta nu hörs lite senare :)

gamla kommentarer

Bettan  om för tillfället...:

Är hon brun nu med=)?

Svar: Jag hon är lite allt möjligt HAHA, ska försöka fota så får ni se :)


FIA om Hoppträning:

Kul med träning! Vad har du för stövlar nu då? Det burkar vara så jäkla stelt att "rida in" nya stövlar xD

Svar: jag använder mina falserbo GTX nu dem är ändå så himla mjuka och känns inte som nya :)

// Fia
www.fiaalbertsson.spotlife.se

 

Josäfin :> om internett shoppning!:

Nej vad balla! :D

Svar: haha tack :D bara att dem inte har kommit än… Posten har nämligen problem att få fram paket.

 

 

Sofia om sommaren börjar ta slut:

Hon är så jäkla läcker din häst! :)

Svar: tack så mycket :D

 

 

Smsa Låna ([email protected]) om !:

Fin blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

 

Svar: Nej den förra fixade min kompis till mig för jag är så oteknisk, men min nuvarande har min kille fixat till mig :)


Caisa i nuläget

Ja för att börja om lite så är Caisa i nuläget allmänt mysig! Inte lika hispig och jag har till och med börjat rida barbacka ibland, vilket jag inte har vågat på 8 månader HAHA men hon blir nästan lugnare då för jag kommer lättare åt henne och hon blir lixom lugn när jag är så nära henne. Känns det iallfall som.

Men självklart går det upp och ner, jag har hunnit hoppträna två träningar och hon har lixom inte kännts som hon brukar men det kan nog vara för att Agneta och typ alla andra har sagt vilken förändring det har blivit på henne, hon har blivit mycket lugnare och väntar på mig. Och alla berömmer mig för vilket arbete jag har gjort med henne så det är jätteskönt. Men jag är lixom van vid den lilla grå kaninen, som flyger runt överallt men det kanske är skönare om hon lugnar ner sig så man kan koncentrera sig mer på ridningen?

Inga tävlingar in planerade just nu tyvärr, men det har helt enkelt inte blivit så... Men allt flyter på och Caisa har hunnit bli vaccinerad och det skötte hon fint fint :)

Se till att kommentera såå är det roligare att blogga ;)


Tandläkaren kommer till lilla fjärten

Den 15 september så ska Caisa göra ett besök hos lilla tandis och nämligen dra ut 2 tänder! (Vargtänder) och fixa till dem lite :) Jag har STORA förhoppningar att hon kanske lugnar ner sig lite, även veterinären trodde att det kunde göra mycket. Så vi hoppas på det bästa :)




Bild lånad från google.

gaaah

är besviken på mig själv... HAHA jag lovade ju faktist att börja blogga men så blev det inte såklart... Men here we go again! :D

RSS 2.0