hosta...

suck, något jag inte har skrivit på bloggen är att Caisa har haft lite hosta sedan hon gick ut på sommarbetet. Ingen slemhosta eller något. Hon har ingen feber, inte sorig eller slemmig utan irritationshosta typ. Och det är när hon rider på volten där det dammar osv. Men hon har varit pigg och glad så Agneta har tyckt att jag ska rida på som vanligt. Och hostan har lixom inte släppt och jag har tränat för Agneta osv så hon vet hur läger ligger till. Och sen i onsdags/torsdags så var det kurs för AGneta och blä vad dåligt det gick...

Hon hostade som en toke och känndes inte som hon brukar. Okej, det var typ 30 grader och strålande sol men hon brukar ändå vara pigg och alert men nu lyfte hon lixom bara benen och inte ryggen. Hon känndes lite hängig. Men ingen feber eller något. Men Agneta säger att hästar kan få hosta när dem går ut i sommarhagen av allt damm och pollen.

Men sen ska jag oxå tävla på lördag, och Agneta tyckte att jag skulle tävla och ta det lite som det kommer. Och jag känner lixom att jag vill tävla en gång till innan hon får vila. Sedan efter tävlingen så ska vi rida ut och bara mysa i en vecka och sedan ska hon få två veckor välförtjäns vila!

Blir hon inte bättre med hostan om typ 1-2 veckor så ska vi kolla upp det så det inte är något annat.

Men det är skitjobbigt att rida runt när hon hostar och inte känns 100. Så som sagt tävlingen på lördag får gå lite som det kommer.



RSS 2.0