.

Det blev ingen ridning för regnet ÖSTE ner och det känndes bara dumt att rida ut för det var mörk och blåste dessutom. Men imorgon ! hoppas vädret tilllåter det bara ;)

fina hovisar!

Idag gick det hur bra som helst att sko Caisa! Hon var jättelugnt, inge tjaft. Underbart

Caisa får även extra tjocka skor eftersom hon sliter dem så himla mycket och det är perfekt! :D

Nu ligger pollen iallfall på + sidan ;)

Anledning till inställd hoppträning...

Jo det är nämligen så att "lilla" Caisa har börjat vägra gå in i transporten och nu är det inte små hopp hon gör utan typ ställer sig rakt upp och har varit när på att tippa över ett antal gånger. Och vi känner lixom att det blir farligt för alla och ingen har ork att hålla på i mörkret när vi ska åka till träningarna.

Och för typ 2 träningar sedan så började vi lasta henne som vi gjorde förut dvs. att vi körde in i ett trångt utrymme och sedan typ gick hon in helt av sig själv. Karin gjorde nämligen så med Caisa, dem körde in mot stallet. Och detta har funkat nu ett antal gånger men i söndags när vi skulle tävla så tvär nit! Hon rå vägrade gå in, sedan så reste hon sig och "fastnade" mot väggen och gred ner så nu har hon ingen päls på knäna... hon blödde inget men pälsen skavdes bort mot väggen... suck

Så i går ringde jag Agneta och pratade med henne om hur vi skulle göra. För vi åker ju brett med henne och hon är inte alls lika sparkig när hon väl är inne som hon var innan. Men Agneta och jag bestämde att hon ska komma till stallet på söndag och så ska hon hjälpa oss. För vi klarar inte det själv, och går det inte med Agneta så har hon en kompis som tydligen är duktig på sådanna problem. För har man en tävling


...

Att ha häst är helt underbart, MEN inte när det regnar..! För jag är nämligen sjuk, ingen av mina päron kan köra mig och min häst ska skos. underbart

Så jag får ta min fräs moppe och ÅKA till stallet, och sen som sagt så vräker regnet ner över stockholm. Men vad gör man inte för det lilla gråa skrället? Hon ska ju trots allt ha nya skor.

Men sedan vet jag inte hur jag ska göra. Om jag ska rida eller ej, eller kanske till och med ha lite markträning. För det behöver hon, för jag får egentligen inte rida om jag är sjuk, och jag orkar inte det men nu är det så att Caisa stog i går oxå. Men jag har iallfall ingen hoppträning imorgon, förklara senare varför..!

hoppträning 7/9 - första för terminen


ny kamera!

Juste! Vi har nämligen köpt en systemkamera!! ♥ÄNTLIGEN♥ haha som jag har tjatat! Vi ska ju nämligen åka till Afrika och då är systemkamera ett måste, efter som vi ska kolla på savannen och så och då måste man ju kunna ta lite coola bilder!

Det blev en "Canon eos 550D" och sen har vi även köpt till ett längre objektiv. I och med att vi har köpt en egen kamera så slipper jag låna Simons kamera och därför kan det komma nya bilder oftare ;)

- Bild lånad från google.se



Videror på G!

Jag håller på och klipper ihop massa träningar jag har missat att lägga upp. Eller typ 6 stycken men ändå. Det tar ju sin lilla tid och tyvärr orkar jag inte klippa ihop dem jättenoga men det får duga :)!

- saknar sommaren :(


HAHA

jag kan till och med bjuda på denna bild för att visa hur trött jag var efter att ha tävlat, eller rättare sagt hur mycket hon hade legat på!


sjuk

suck jag är sjuk så det blir ingen ridning för mig idag... Men tror caisa skulle behövt det. Men iallfall så ska Caisa få nya skor idag, och det är första gången alla 4 skor sitter kvar i 7 veckor!! yes


mamma och pappa

älskar er ♥


en sak kan du iallfall...

även om du inte lyssnar så kan du fasiken hoppa iallfall HAHA!

 

-så jäkla synd att stolpen var ivägen skulle varit en jättefin bild annars! ♥

älskade lilla vän ♥

Aldrig ska vi sluta kämpa


tävling 2 helger i rad

Ja jag tävlade som sagt både förra helgen och denna helt :)

Förra helgen:

90 cm - Hon skötte sig toppen och lyssnade på mig jättebra! Trots väldigt liten ridbarna. Det var bara en liten klubbtävling men vi kom 2:a iallfall :D 0/0 - 2:a

1m - hon kändes trött men kämpade på, hon blev OTROLIGT stark när jag kom in på barnan. Orkade verkligen inte hålla henne. Hon bara körde upp huvudet, öronen frammåt och bara rusade och kastade sig över hindrena... HAHA så hon fick med sig en bom på ett hinder men var nöjd iallfall. - 4 fel i grundomgången

Denna helg: (även denna är en klubbtävling)

95 cm -  Hon var jättefin och lyssnade hur bra som helst! Men blev lite stark emellanåt mellan hindrena. Men är jättenöjd, hon rev ett hinder i omhoppningen då hon snubblade till med bakbenen och han inte riktigt komma upp. Men duktigt flicka :)!

1m - herre jäklar asså, det känndes som om jag red en vikning line eller något. Hon var HUR STARK SOM HELST! fasiken asså, var typ överlycklig och bara rusade. Allt började med att flaggern är precis brevid första hindret och drar ner flaggan snabbt och caisa bara kastar sig åt sidan. Sedan tar jag om det och hon hoppar och sen är det full gas frammåt! Då river hon såklart 2 hindret för den ligger typ som en mild dog legg, och hon lyssnar ingenting. Sedan är så tror jag hon river 5 eller något. För hon lixom bara körde upp huvudet och då åker ryggen ner och hon tappar bakbenen.

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för jag vill verkligen inte stoppa starkare bett på henne i munnen men jag vill inte heller sitta och bromsa hela tiden för då glömmer jag bort mina ben. Men jag ska iallfall börja med att skaffa en martingal, och sedan hjälper inte det så ska jag pröva typ ett baby pelham i andra klassen om jag ska tävla 2 klasser för då kanske hon lär sig lyssna lite bättre tills hon får orken att rida 2 klasser :)!


Börja igen

Funderar på att börja blogga igen..? har varit uppehåll nu och funderar på att börja :)
skulle bara vilja ha en ny header! :P


RSS 2.0